Beli jam tangan jenama Casio G-Shock Original dengan harga murah

Pada 1 – 4 Jun 2018 yang lalu, laman web ini ada menjalankan kempen promosi besar-besaran sempena menyambut perayaan Hari Raya Aidilfitri.

 

Kempen tersebut dipanggil kempen Riang Ria Raya. Bersempena dengan kempen ini, banyak juga barangan yang related dengan musim perayaan ini, ditawarkan dengan harga yang agak rendah.

 

Oleh sebab kebanyakkan persiapan raya tahun ini, saya dah siapkan dari awal, maka saya tak beli apa-apa dari laman web tersebut. Cuma sekadar tengok-tengok apa yang menarik yang ada kat situ sahaja.

 

Dalam banyak-banyak produk yang dijual tu, saya tertarik betul dengan tawaran promosi Jam Tangan Jenama Casio G-Shock yang dijual dengan harga yang agak murah.

 

Saya cuba buat booking, dan lepas masukkan kod diskaun semua tu, harga akhir yang ditawarkan kepada saya adalah RM350.10 sahaja!

jam-jenama-casio-gshock-murah

Banyak juga penjimatan yang ditawarkan tu. Dari harga asal RM799, kini sempena dengan kempen promosi tu, jumlah yang perlu bayar hanyalah RM350.10

 

Penjimatan sehingga 51% tu! Saya rasa, harga dekat Butik Jam masih lagi mahal. At least harganya masih lagi RM500 keatas sekurang-kurangnya. Saya yakin, memang susah nak jumpa harga macam ni kalau kat luar sana tu.

 

Walaupun begitu, saya tak beli pun jam ini. Tak ada bajet untuk beli jam sempena raya kali ini. Dalam hati memang ada sedikit rasa sayang sebab terlepas peluang macam ni.

 

Jam tangan jenama G-Shock kot kan!

koleksi-jam-tangan-original-gshock

Kemudian, tak lama lepas tu, saya terjumpa satu lagi kedai online, yang turut menjual jam tangan jenama G-Shock ini.

 

Yang bestnya, harganya lebih murah dari tawaran promosi sebelum ini! Ini pautan untuk ke laman web penjual jam tu.

 

Saya nak tunggu diorang buat promosi dulu. Kalau kena dengan masa, bajet dan sebagainya, memang plan nak dapatkan satu!

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s